Rulada colorata din piept de pui

de iry-gabriela in Pui, 21 Ian 2012 | 24984 vizualizari

 

este o rulada destul de rapida si destul de ochioasa si cred ca nui poti rezista fara sa o gusti!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mare,
  • 8 felii de branza topita,
  • 8 felii de kaizer sau sunca taraneasca,
  • 1 gogosar la otet taiat fidelute,
  • 4 castraveti murati medii taiati fidelute pe lung,
  • 4 linguri mustar,
  • 2 oua ,
  • pesmet si ulei pentru uns tava.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada colorata din piept de pui:

  se ia pieptul de pui si taie in doua.

fiecare bucata se bate cu ciocanul de snitele formandu-se o bucata intinsa si nu foarte subtire.

peste pieptul de pui se intind 2 lingurite de mustar uniform pe toata suprafata,peste care se aseaza 4 felii de branza topita.

peste branza topita se aseaza 4 felii de kaizer si apoi se aseaza 1/2 din gogosar si 2 castraveti .

dupa  ce se aseaza toate  se ruleaza(eu il fixez cu scobitori sa nu se desfaca ,pe care le scot dupa ce le scot din cuptor).

se ia fiecare rulada si se da prin pesmet apoi prin ou,apoi iar prin pesmet si se aseaza in tava unsa cu ulei (eu pun o folie de aluminiu la inceput peste tava ca sa fiarba inabusit la inceput apoi o dau deoparte sa formeze o crusta)si se baga la cuptor incalzit in prealabil.   

se poate servi cald cu piure de cartofi dar si rece ca si aperitiv.       

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada colorata din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos de ciuperci