Rulada aperitiv la cuptor

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2013 | 4643 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru aluat:

  • 2 oua
  • cca 500 gr faina
  • un iaurt de 350 gr
  • 1 cub de drojdie
  • 2-3 linguri de ulei
  • 1 lingurita de zahar
  • sare dupa gust

Umplutura:

  • 1 ou batut
  • 1 ardei kapia rosu
  • cascaval feliat
  • branza telemea

1 galbenus + fulgi de ovaz + mac pentru decor

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aperitiv la cuptor:

Amestecam toate ingredientele pentru aluat, il lasam pentru 10 minute la dospit. Din aluat intindem o foaie de grosimea unui deget. Ungem foaia cu oul batut, presaram branza telemea, bucatele de ardei si bucati de cascaval, apoi rulam foaia si o introducem intr-o forma termorezisenta (rotunda).

Lasam la dospit inca 10 minute, ungem rulada cu galbenus si decoram cu fulgi de ovaz si mac.

O dam la copt in cuptorul preincalzit la foc moderat timp de 50 - 60 min.

 

 

  

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta delicioasa de cartofi la cuptor gratinati cu cascaval