Rulada aperitiv cu carne de porc

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2011 | 13086 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne porc muschi 400 gr
  • -200 gr carne tocata
  • - patrunjel
  • masline
  • - sare, piper
  • - orez 20 gr(optional)
  • -4 felii cascaval
  • -delikat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aperitiv cu carne de porc:

Carnea de porc se bate ca pentru snitele.

Se face un amestec din carne tocata cu orez foarte putin si este optional, patrunjel tocat, sare , piper si delikat . Pe carnea de porc se pun feliile de cascaval, carnea tocata, maslinele deasupra in rand se ruleaza si se aseaza pe o folie de aluminiu( tin sa adaug : carnea de porc a fost condimentata pe ambele parti) se impacheteaza bine si se da la cuptor 45-50 min. Se taie felii dupa ce s-a racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu cascaval si sunca