rulada aperitiv

de angyb in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2013 | 13561 vizualizari

 

Sursa Ancuta http://www.bucataras.ro/retete/rulada-aperitiv-27442.html

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 140 g unt
  • 120 g faina
  • 300 ml lapte
  • 4 oua
  • sare
  • Umplutura:
  • 200 g pateu de porc
  • 150 g crema de branza
  • 50 g unt
  • 10 masline negre
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA rulada aperitiv:

Blatul:

Topim untul la foc mic dupa care adaugam faina si amestecam bine. Adaugam laptele amestecand mereu sa nu faca cocoloase. Lasam sa fiarba un pic pana cand se ingrosa. Adaugam sare si luam de pe foc, adaugam pe rand ouale si amestecam bine dupa fiecare. Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Eu am folosit o tava mare de aragaz. Dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pana cand se rumeneste bine.

Dupa ce blatul s-a copt il rasturnam pe o hartie de copt si il rulam bine si lasam sa se raceasca.

Umplutura:

Taiem marunt maslinele si amestecam bine toate ingredientele .

Desfacem usor blatul racit, intindem bine umplutura si il rulam la loc.

Dam rulada la rece pana in momentul cand o servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "rulada aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv cu crema de branza si sunca