Rosti

de Lau in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2013 | 3653 vizualizari

 

Multumesc Corina pentru reteta

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa micuta
  • cateva fire de patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosti:

Cartofii se curata de coaja,ii spalam si ii dam prin razatoarea mare,

Adaugam sare pe ei si lasam cca 5 min,

Intr-un vas batem ouale  cu sare si piper dupa gust,adaugam ceapa si patrunjelul  tocat marunt,cartofii scursi bine de zeama,

Adaugam ulei intr-o tigaie si cand s-a incalzit luam cate o lingura din compozitie,

Se prajesc pe ambele parti dupa care le scoatem pe un servetel absorbant,

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

gaby_gabytza 1

20.07.2013, 11:50

buuuun

Lia_ 1

20.08.2013, 19:58

e de retinut pentru cand suntem grabiti dar si ca garnitura

Lau 1

15.11.2013, 18:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]