Rosii umplute cu crema de branza

de corina241 in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2011 | 8829 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 rosii de marime potrivita
  • 200g telemea de vaca
  • 150g smantana
  • 1 legatura de marar
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu crema de branza:

Rosiile spalate se taie in forma de stea cu ajutorul unui varf de cutit si le desfacem in 2 bucati.

Branza se da pe razatoare,apoi se amesteca intr-un castron cu smantana si mararul taiat marunt.

Cu pasta obtinuta umplem rosiile presarandu-le cu marar proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]