Rosii umplute

de Miha in Pui, 21 Apr 2010 | 4977 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 catei usturoi
  • 1 pahar de vin alb
  • 4 rosii marisoare
  • cascaval pentru presarat deasupra
  • sare si piper
  • rozmarin
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute:

Rosiilor li se taie cate un capacl, apoi cu o lingurita scobim miezul. Se lasa la scurs.

Ceapa tocata marunt o punem la calit in cateva linguri cu ulei de masline. Se adauga morcovul tocat marunt si usturoiul zdrobit. Cand incep sa se inmoaie adaugam pieptul tocat si omogenizam. Stingem cu vin si pulpa de rosii mixata. Condimentam dupa gust cu sare, piper si rozmarin. Lasam la fiert pana scade toata zeama si adaugam putin patrunjel.  Se lasa la racit.

Cu aceasta compozitie se umplu rosiile, se presara cate putin cascaval ras si se acopera cu capacelul taiat.

Se pun intr-un vas termorezistent si se dau la cuptor, pana se inmoaie putin rosia si cascavalul se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

epurasha2bb 1

21.04.2010, 15:55

mmm, ce ai facut tu aici!si mumos si gustos! de infaptuit!5 forks

ramo_cata 1

21.04.2010, 16:19

5 furculitiones

Miha 1

21.04.2010, 17:37

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu piept de pui si ciuperci