Rondele din foietaj cu carnati

de nadea68 in Aperitive / Garnituri, 1 Oct 2013 | 4897 vizualizari

 

Un aperitiv cald simplu si foarte gustos...

 

INGREDIENTE

  • un pachet foietaj (dreptunghiular)
  • 200 g carnati
  • 3/4 felii cascaval
  • 1 galbenus
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rondele din foietaj cu carnati:

Eu am folosit foietaj proaspat,se scoate din frigider si se lasa la temperatura camerei cateva minute,dupa care il intindem.

Scoatem carnea din carnati(sau mai bine zis din mat :) )si amestecam.

Punem peste foietaj.Deasupra punem cascavalul.

Rulam foietajul.

Taiem rulada cam de 2 cm,ne ies mai multe rondele.

Luam o tava de cuptor,acoperim cu foaie de cuptor si asezam rondelele cu partea taiata in sus.

Ungem cu galbenusul de ou.

Se da la cuptor 20/30 minute la 200°

Foarte gustoase.

TIPS-URI

1

nu am folosit alte condimente,fiind carne de carnati destul de condimentata

Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele din foietaj cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

ULTIMELE COMENTARII

273u0ksg5z

<a href="https://ybttrans.com">Sewa Hiace Surabaya</a> menjadi pilihan yang cerdas bagi keperluan transportasi Anda. <a href="https://ybttrans.com">Sewa Hiace Surabaya</a> mobil sesuai kebutuhan mereka dari mana saja dan kapan saja. <a href="https://mediakitaid.com">Jasa Media Pembelajaran</a> untuk skripsi <a href="https://mediakitaid.com">Jasa Media Pembelajaran</a> media pembelajaran interaktif

Desert inghetata cu banane si caramel

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cârnăciori de bere în foietaj