Risotto cu piept de pui si zucchine

de Ana_O in Pui, 15 Dec 2013 | 5638 vizualizari

 

Ador acesti dovlecei, in orice combinatie!

 

INGREDIENTE

  • Jumatate de piept de pui
  • o ceapa
  • un dovlecel (zucchina)
  • o cana de orez
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risotto cu piept de pui si zucchine:

Ceapa se taie marunt si se pune la calit in 2-3 linguri de ulei de masline. Cand devine transparenta se adauga pieptul de pui taiat fasii sau cubulete. Cand pieptul de pui incepe sa devina alb, adaugam zucchina. Eu jumatate am dat-o pe razatoarea cu gauri mari si jumatate am taiat-o cubulete. Adaugati si cana de orez, sa se caleasca putin cu toate ingredientele, pana se evapora sucul lasat de dovlecel. Adaugati din cand in cand apa, pana se coace orezul, sau pana devine "al dente", dupa preferinte. Condimentati cu sare si piper dupa gust.

Savurati, nu va uitati! :)

TIPS-URI

1

In loc de apa, se poate face o supa cu delicat, preferabil cu gust de gaina, caci cel cu legume tinde sa acopere gustul dovlecelului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu piept de pui si zucchine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]