Risotto cu legume

de Andra_Constantinescu in Mancare copii, 24 Mai 2016 | 7087 vizualizari

 

O mancare tare buna!

 

INGREDIENTE

  • 300 g orez + 1,2 l apa pentru fierberea acestuia + o lingurita de sare;
  • o ceapa;
  • o tija de apio;
  • 80 ml ulei;
  • o conserva de 400 g de mazare cu morcov;
  • o conserva de 340 g de porumb dulce;
  • o cescuta cu apa (150 ml);
  • putin maghiran uscat;
  • sare.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risotto cu legume:

Orezul se spala si se fierbe pana cand se umfla in 1,2 l de apa cu o lingurita de sare, dupa care se clateste cu apa rece.

Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca.

Tija de apio se spala si se toaca.

Ceapa si tija de apio se calesc in ulei cu putina sare, dupa care se adauga mazarea, morcovul si porumbul dulce (clatite cu apa), o cescuta cu apa si putina sare si se fierb putin. Se pune orezul si putin maghiran uscat si se mai tine mancarea la foc doar cateva minute, cat sa se intrepatrunda aromele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu dovlecei si rosii uscate la soare