Ridichi cu maioneza

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 13 Mar 2010 | 11468 vizualizari

 

nici nu va puteti inchipui ce bunatate e

 

INGREDIENTE

  • ridichi negre 3-4 (eu am pus albe, in spania nu sunt negre )
  • sare
  • maioneza 4-5 linguri(de post sau maioneza simpla din ou)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ridichi cu maioneza:

Se curata ridichile si se dau prin razuitoarea cea mai mica ,apoi se pune sare si se amesteca bine ,dupa care se storc in mana (moderat nu foarte foarte tare)apoi se amesteca cu maioneza si se decoreaza.

Se servesc pe paine uscata sau ca aperitiv unori ca si garnitura langa o friptura

reteta o stiu de la un bucatar foarte batran ...........intradervar e grozava

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ridichi cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

susu 1

15.03.2010, 18:23

Foarte frumos decorat, felicitari. Buchetul este nemaipomenit si floarea este preferata mea

Oana 1

30.03.2010, 20:59

Ce platou frumos Superb aranjat Salata de ridiche cu maioneza nu am mancat, dar sigur e buna Nu e iute?

elena1988 1

04.03.2011, 10:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu caşcaval la cuptor