Reteta simpla de lipii rapide la tigaie

de Lia_ in Piine, 29 Aug 2013 | 82497 vizualizari

COMENTARII (40)

mamaieelena 1

30.08.2013, 09:13

bune

sebirizescu 1

30.08.2013, 10:31

Anett 1

30.08.2013, 10:40

tare bun, si eu vreau sa le fac!

Lia_ 1

30.08.2013, 11:35

sa va fie de folos dragilor!

FlaviaD 1

31.08.2013, 14:32

Foarte reusite! O sa le incerc si eu

Lia_ 1

31.08.2013, 18:54

Flavia, sunt bune atunci calde ca sunt moi. Pana a doua zi se mai intaresc neavand amelioratori.

Coca o poti tine la frigider sau chiar si la congelator si faci atunci cand mananci, poate seara si ai preparat-o de fapt la pranz

gaby_duceag 1

31.08.2013, 18:58

Lia,eu pun o lingura de unt in aluat (nu pun ulei) si nu se intaresc

Lia_ 1

31.08.2013, 19:11

Merci Gaby, am notat
N-am gasit pe nicaieri tips-ul asta

gaby_duceag 1

31.08.2013, 19:16

http://www.bucataras.ro/retete/shaorma-7010.html

uite.bineinteles ca le poti rumeni cat vrei
chiar astazi am facut shaorma si am facut 6 lipii in plus sa fac si maine

ps.eram mai la inceput,cam succint modul de preparare ce l-am scris atunci

Lia_ 1

31.08.2013, 19:52

Ce bine ca nu este reteta incuiata ... am editat si am recomandat untul; atat zice la tine doar o lingurita la 500g faina dar las asa si la 250 ca nu e mult fata de 3 linguri ulei cum stiam

diaconta 1

01.09.2013, 16:31

de retinut

Sidy 1

11.09.2013, 08:28

Trebuie incercate !

Lia_ 1

11.09.2013, 08:36

Te pup Sidy! La partea cu grasimea, ori 3 linguri de ulei, ori cum zice Gaby unt ca sa le pastreze mai mult timp fragede dar nu cred ca ajunge 1 lingurita daca fac echivalentul a 3 linguri de ulei. Macar doua cu varf. ...Zic si eu pt ... ca n-am probat inca. Sa ma anuntati daca ati incercat si sa-mi ziceti cu cata grasime. Merci! .... desi o sa le probez la shaorma curand ...

scl 1

30.07.2014, 22:26

Delicioase si usor de facut. Am incercat varianta cu 3 linguri de ulei de masline.

Lia_ 1

31.07.2014, 14:55

bravo scl. ma bucur sa iti fie de folos

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Bazlama - Painici turcesti cu iaurt grecesc