Reteta de tartina cu unt, dulceata de caise si parmesan

de Panacris in Sandvisuri, 11 Oct 2022 | 4260 vizualizari

 



 Mda, știu că pentru anumite persoane, sună bizar aceasta Reteta de tartina cu unt, dulceata de caise si parmesan, dar  combinația între parmesan și dulceață, e superfaină!
Sunt necesare ca ingrediente: paine, unt, dulceata, parmezan
Dacă veți proba, poate veți trece peste acest prag!
Succes, spor și poftă bună! ;)


 

 

INGREDIENTE

  • Ingredientele pentru Reteta de tartina cu unt, dulceata de caise si parmesan sunt:
  • Pâine 4 felii,
  • Unt sărat cca 20g,
  • Dulceață de caise a la retete.panacris.ro cca.100 g,
  • Fulgi de parmesan cca. 50 g
  • Frunze de mentă, după gust.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de tartina cu unt, dulceata de caise si parmesan:

Iata cat de simplu se prepara Reteta de tartina cu unt, dulceata de caise si parmesan.

Feliile de franzelă se ung cu unt, apoi se adaugă câte o linguriță de dulceață din caise cu samburi de caise a la Panacris.

Se finalizează cu fulgi de parmesan și se savurează din plin.

Simplu, rapid și gustos.

Spor și poftă bună!

Vezi si reteta de Tartine si crema de branza si somon

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de tartina cu unt, dulceata de caise si parmesan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ce poti pregati daca ai ramas cu pui de la ultima friptura? Tacos cu pui, cous cous si parmezan