Reteta de supa crema de dovlecel, mazare si parmezan

de Catalina L in Supe/Ciorbe, 14 Oct 2022 | 4548 vizualizari

 

O Reteta de supa cremă de dovlecel, mazare si parmezan, rapida si usor de facut
 Ai nevoie de cateva ingrediente: mazare, parmezan, dovlecel, smantana.
https://www.blogulluicatalina.com/2022/09/supa-crema-de-dovlecel-mazare-si.html

 

INGREDIENTE

  • Ingredientele pentru Reteta de supa cremă de dovlecel, mazare si parmezan:
  • 1 dovlecel
  • 100 gr de mazare
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel de usturoi
  • 60 gr de parmezan ras
  • 1 lingura de smantana
  • ierburi de Provence
  • 1/2 Kub de llegume sau de pui
  • sare
  • ppier
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de supa crema de dovlecel, mazare si parmezan:

Iata cum se prepara Reteta de supa cremă de dovlecel, mazare si parmezan:

Spalati si curatati legumele, taiati bucati ceapa si dovlecelul.

Puneti-le intr-o oala adaugati ierburile, kub-ul, mazarea si acoperiti cu apa.

Gatiti timp de 20 minute.  

Filtrati legumele si mixati-le impreuna cu parmezanul.

Adaugati progresiv apa in care au fiert pana la consistenta dorita.  

Puneti smantana amestecati si fierbeti totul 2-3 minute.

Verificati de sare si piper.  

Serviti fierbinte cu parmezan ras si cu bacon prajit. 

Vezi si reteta de Supa crema de sparanghel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de supa crema de dovlecel, mazare si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardelenesca de porc