Reteta de spanac scazut cu usturoi, de post

de marcela1979 in Mancaruri de post, 22 Noi 2010 | 52191 vizualizari

 

 Ieftina si gustoasa, din doar cateva ingrediente, Reteta de spanac scazut cu usturoi, de post, a devenit preferata noastra in perioadele de post

 

INGREDIENTE

 Reteta de spanac scazut cu usturoi, de post

  • spanac fiert cam 1 kg (al meu a fost din congelator pus asta vara )
  • ulei 50 ml
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri de faina alba
  • vegeta,piper
  • 2 linguri de otet
  • un varf de cutit de boia dulce de ardei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de spanac scazut cu usturoi, de post:

Preparare Reteta de spanac scazut cu usturoi, de post

Spanacul se decongeleaza.Intr o cratita se pune uleiul,se adauga faina alba si se caleste putin.Cateii de usturoi se toaca marunt si se adauga peste faina.Se mai calesc un pic si se adauga boiaua de ardei apoi spanacul tocat.Se amesteca si se adauga apa cat sa iasa o compozitie cremoasa.Se pune vegeta si piper dupa gust,se lasa sa dea cateva clocote si se mai pune 2 linguri de otet dupa cum va place de acru.

Si Mancarea de spanac cu smantana e delicioasa si la fel pot spune si despre aceasta reteta de Mancare de spanac cu orez

Atunci cand am spanac proaspat la indemana, eu pregatesc si Placinta cu spanac

TIPS-URI

1

cand nu e post se poate face cu lapte si sa fie servit cu oua ochiuri

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de spanac scazut cu usturoi, de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Teo 1

22.11.2010, 21:35

nu am mancat ''verdeata '' mai gustoasa decat spanacul !

Laly 1

22.11.2010, 22:38

Vin si eu la o portie de spanac

marcela1979 1

23.11.2010, 14:34

fetelor daca vreti mai fac tocmai ce mi a dat mama 3 kg de spanac din gradina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

Crochete italiene - Aperitivul gustos din cartofi

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]