Reteta de preparare a papanasilor la tigaie cu lingura

de Gherca Daniela in Dulciuri, 25 Ian 2016 | 8436 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
O forma de papanasi mai rapida, in lipsa de timp. Au iesit super buni...eu i-am facut mai rumeni, ca asa ii place sotului si i-am servit pudrati cu zahar pudra!

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 400 g branza de vaci
  • un praf de sare
  • 2 linguri smantana
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 oua
  • 50-80 g zahar in fuctie cat de dulce va place
  • faina cat sa putem amesteca cu telul in compozitie cca.150g
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor la tigaie cu lingura:

Reteta de preparare a papanasilor

Amestecam branza cu sarea si zaharul, adaugam pe rand ouale, smantana, vanilia, iar la urma faina si amestecam cu telul, pana obtinem o compozitie usor moale si abia putem trece cu telul prin ea.

Intr-o tigaie punem ulei la incins, iar cu o lingura luam din compozitie, le asezam in tigaie si facem cercuri cu dosul lingurii pentru a nu iesi foarte groase.

Prajim papanasii pe ambele parti si le scoatem pe servetele absorbante pentru a elimina surplusul de ulei.

Noi le-am servit cu zahar pudra, dar daca le faceti mai dulci puteti servi cu smantana, iar daca nu le doriti asa dulci se pot servi cu ciocolata topita, gem, dulceata sau cu ce va place!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor la tigaie cu lingura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu mascarpone si afine