Reteta de preparare a papanasilor fierti

de Angelina_Elena in Mancare copii, 20 Iul 2013 | 10496 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 250 g branza proaspata Delaco (0,2% grasime)
  • 3 linguri zahar
  • 2 linguri gris
  • 1 lingura faina
  • 1 ou
  • 100 g pesmet + 40 g unt + 2 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor fierti:

Reteta de preparare a papanasilor

Se amesteca branzica cu grisul, zaharul, oul si faina.

Intr-o oala punem apa la fiert cu un praf de sare.

Untul se topeste intr-o tigaie, apoi adaugam pesmetul, zaharul si lasam la foc mic cca. 5 minute (Atentie!!!sa nu se arda).

Cu mainile date cu faina ne apucam sa  formam bilute din compozitia de branza.

Cand apa incepe sa fiarba punem papanasii.

Acestia sunt fiertii cand se ridica la suprafata.

Se scot cu o paleta si se rostogolesc prin pesmet.

Se pot servi cu smatana si dulceata sau sos de ciocolata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor fierti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Soparle & Pariziene cu carnaciori si cascaval