Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de afine

de silvi0ara in Prajituri, 18 Mar 2010 | 5344 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 400g branza de vaci
  • 2 oua
  • 12 linguri faina
  • 1 lingura gris
  • un praf de sare
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • un varf de cutit praf de copt
  • ulei pentru prajit
  • smantana
  • dulceata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de afine:

Reteta de preparare a papanasilor

Intr-un bol se amesteca toate ingredientele,bicaronatul se dizolva in zeama de lamaie si se adauga si el.Se obtine o compozitie omogena,din care se formeaza gogosele in care se face o gaura pe mijloc. Separat se formeaza mici bilute care se prajesc si ele.Se pun la prajit in uleiul incins bine,se rumenesc pe ambele parti.Se scot pe o hartie absorbanta,Se servesc fierbinti cu smanana si dulceata.Eu am folosit dulceta de afine facuta de mine in casa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de afine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Teo 1

18.03.2010, 20:36

cred ca dulceata de afine ii da gustul placut;

liana_geicu 1

18.03.2010, 21:00

Teo, dulceata in combinatie cu smantana neaparat ii da un gust Ahhh, nu am mai mancat de mult papanasi, ce pofta mi-ai facut!

epurasha2bb 1

14.04.2010, 11:48

5 bfurculite de la mine si sa stii ca azi fac si eu papanasi !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]