Reteta de preparare a papanasilor

de lira in Dulciuri, 11 Iul 2010 | 4678 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 g branza de vaci
  • 2 linguri de gris
  • 4 linguri de faina
  • 3 oua (separate albus de galbenus)
  • sare
  • 2 linguri de zahar
  • coaja de lamaie
  • vanilie
  • 1 varf de bicarbonat sau praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Branza de vaci se amesteca cu cele 2 linguri de gris si cu faina. Galbenusurile se adauga peste compozitia de branza, dupa care punem restul ingredientelor. Dupa ce s-au incorporat toate adaugam albusurile batute spuma amestecand incet de sus in jos ca sa nu se lase. Din compozitie formam papanasi rotunzi cu o gaura in mijloc. Papanasii se prajesc in ulei incins. Uleiul trebuie sa fie foarte bine incins, altfel riscam ca papanasii sa ramana cruzi in interior. Se servesc cu smantana si dulceata. Eu i-am servit cu dulceata de cirese.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mar si frisca