Reteta de preparare a papanasilor

de cicilica in Dulciuri, 7 Mar 2010 | 5271 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  •  Reteta de preparare a papanasilor
  • 250 gr brinza proaspata de vaci,
  • 1 ou, 2 linguri gris,
  • 2 pachete zahar vanilat,
  • coaja rasa de la o lamiie,
  • 1 lingurita bicarbonat stins cu zeama de lamiie,
  • 130-150 grame de faina.
  • dulceata dupa preferinta,
  • smintina
  • ulei pentru prajit
Portii: 7
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Se amesteca putin oul cu zaharul,apoi se adauga:brinza de vaci, (eu am pus milli ) coaja rasa de lamiie, bicarbonatul ,grisul, faina si framintam pina obtinem un aluat.Aluatul trebuie sa fie moale dar cu consistenta ferma pentru a putea fi modelat.Din acest aluat formam bile cam de marimea unei caisesi le facem ogaura in mijloc si alte bile mici pentru ornat.Papanasi rezultati ,se prajesc in baie de ulei bine incins pe ambele parti la foc moderat.Se orneaza cu dulceata (eu am folosit de visine ) si smintina iar deasupra se asaza o bila mica.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosi din aluat oparit