Reteta de preparare a papanasilor

de Zamfira in Dulciuri, 29 Mar 2012 | 7053 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 gr. branza de vaci
  • 2 oua
  • 200 gr. zahar
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • faina cat cuprinde
  • coaja de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Se amesteca ingredientele pana cand obtinem un aluat mai consistent.

Vom pune compozitia la rece, timp de 30 minute.

Formam papanasii, fiecare colacel sa aiba si cate o biluta de papanasel.

Prajim papanasii in ulei pana cand devin brun-aurii.

Ii servim calzi (fierbinti) cu smanatana din belsug si dulceata de mure.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Sim0na 1

30.03.2012, 20:43

Asa ceva nu pot refuza niciodata!!!

Bamse 1

16.04.2012, 15:33

Desertul perfect

kukibella 1

01.09.2012, 14:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]