Reteta de cartofi cu piept de pui la cuptor este una destul de simpla.
Ingredientele pentru aceasta reteta sunt: piept pui, ceapa, cartofi, ulei, rosii, mozzarella, maioneza si condimente.
Iata cum se prepara Reteta de cartofi cu piept de pui la cuptor
Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se condimenteaza cu 1 lingurita de sare, 1 lingurita de piper, 1 lingurita de boia si putin ulei si se lasa pentru jumatate de ora sa se marineze.
Intre timp, se taie ceapa, se pune si peste ea sare si piper.
Cartofii se curata si se taie rondele.
Intr-un vas de yena care se unge cu ulei, se aseaza ceapa, peste care se pun cartofii taiati rondele, se sareaza, se pipereaza. Peste ei se aseaza pieptul de pui tatat fasii. Se pune o folie deasupra si se da la cuptor pentru 40 de minute la 200 grade C.
Intre timp rosia se taie cuburi, se adauga mozzarela si maioneza si se amesteca. Dupa cele 40 de minute se scoate yena din cuptor si se pune pasta de rosii rezultata peste compozitie, se mai pune la cuptor pentru 15-20 de minute.