Red fish pe pat de legume la cuptor

de cristeena20 in Peste, 14 Feb 2015 | 5561 vizualizari

 

Am ales de data asta sa fac acest tip de peste alaturi de un mix de legume . A iesit o cina usoara si foarte savuroasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 red fish medii
  • sare, piper alb
  • lamaie
  • ulei de masline
  • coriandru verde
  • 2 rosii mari, 1/2 ardei gras, 1/4praz, 2 cepe ,
  • 6-7 cartofi medii
  • 1 pahar de vin alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Red fish pe pat de legume la cuptor:

Pestele se curata si se condimenteaza cu sare, piper alb macinat si se stropeste cu suc de lamaie si cu ulei de masline. Lasam sa stea asa cca 1 ora .

Ceapa se taie rondele mai groase; taiem rosiile felii , ardeiul patrate , prazul rondele.

Tocam o parte din coriandru si amestecam cu legumele si presaram cu sare si ulei de masline.

Punem intr-un vas termorezistent legumele , punem pestele deasupra si turnam vin alb. Dam la cuptor la 180 grade pt cca 30 minute. 

Servim cu cartofi fierti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Red fish pe pat de legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
somon cu ierburi aromate