Rawfaello

de Corinuta in Mancaruri de post, 23 Dec 2012 | 5760 vizualizari

 

Am venit cu ceva dulce si de post...pentru cei ce mai postesc:)

 

INGREDIENTE

  • 250 g curmale uscate fara samburi
  • 80 g nuca de cocos
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rawfaello:

Se pun curmalele la inmuiat (de seara pana dimineata sau 2-3 ore) in apa rece cat sa le acopere.

Se scurge apa de pe curmale si se paseza cu mixerul vertical pana devin o pasta. Se amesteca cu jumatate din cantitatea de nuca de cocos si se formeaza bilute, apoi se tavalesc prin restul de nuca de cocos. 

Se pastreaza la frigider, daca nu se mananca pe loc.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rawfaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

nilgun 1

02.09.2013, 21:33

wow ce idee minunata

Micutza Luana 1

01.12.2014, 20:04

super

-Licurici- 1

01.07.2015, 18:13

Ce idee buna! Sigur incerc si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de ardei