Ravioli cu sunca

de lira in Paste, 11 Iul 2010 | 11818 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g Ravioli cu branza
  • 2 lingri ulei de masline
  • 120 g sunca/kaizer
  • 3 linguri sos rosii sau 2 rosii cubulete
  • 100 g smantana
  • 70g cascaval
  • oregano
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu sunca:

Sunca se taie cubulete si se prajeste intr-o tigaie cu putin ulei de masline.


Dupa ce s-a rumenit se adauga sosul de rosii, apoi smantana. Se condimenteaza si se lasa pana fierbe putin, daca vi se pare ca sosul este cam gros, puteti adauga putin lapte (eu am pus).

Intr-o oala se pune apa la fiert, dupa care adaugam pastele. Ravioli se servesc cu sosul de sunca deasupra peste care presaram cascaval ras si garnisim cu 2-3 frunze de salvie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]