Rasol de gaina

de Dya Daniela Andrei in Pui, 25 Iun 2014 | 8013 vizualizari

 

Cred ca as manca in fiecare zi si nu m-as satura :D

 

INGREDIENTE

  • carne de gaina
  • legume dupa preferinta (cartofi, morcovi , etc.)
  • sare dupa gust
  • mujdei de usturoi pentru servire
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de gaina:

Carnea se fierbe pana ce se poate patrunde relativ usor. In acest moment, saram dupa gust si adaugam legumele intregi. Continuam fierberea atat cat este necesar. Rasolul se serveste cald, alaturi de mujdeiul de usturoi.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Pe tot timpul fierberii, se curata spuma formata. Eventual se poate strecura supa/zeama.

2

Prefer sa servesc rasolul cu mujdei de usturoi si neaparat cu paine. Cunosc insa persoane ce il servesc cu mamaliguta si hrean proaspat ras (cu otet). Totul tine de gusturi. Oricum ar fi, este tare bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de gaina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de pui cu masline