Raffaello

de Bya Ralu in Prajituri, 16 Sep 2012 | 4996 vizualizari

 

sora mea de 12 ani avea reteta,iar eu am fost doar un ajutor si un fotograf:)))e o reteta foarte usoara si e si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 500g lapte praf clasic
  • 300g nuca de cocos+100 g separat
  • 200 g unt
  • 350 g zahar
  • 200 ml apa
  • esenta de vanilie si lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello:

Intr-un ibric se pun 200 ml apa,se adauga untul si zaharul si se pune pe foc,se amesteca pana se formeaza un sirop.Se pune intr-o cratita mai mare,se adauga cei 300 g de nuca de cocos,se amesteca bine(sora mea a adaugat si niste bombonele),se pune si laptele praf si se amesteca bine sa nu se faca cocolosi.

Se fac bilute cat compozitia este calda,se dau prin nuca de cocos ramasa(100g).

Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

Bya Ralu 1

27.09.2012, 21:10

lasa mihaela ca nici eu nu sunt prea buna la prajituriastea ies imediat

sebirizescu 1

09.03.2013, 16:30

foarte faine

Bya Ralu 1

09.03.2013, 18:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]