Raffaello

de Lau in Dulciuri, 2 Noi 2011 | 5443 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g lapte praf
  • 125 g zahar pudra
  • 100 g unt la temperatura camerei
  • 120 g nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello:

Frecam untul cu zaharul, adaugam laptele praf si nuca de cocos si amestecam pana devine o pasta omogena

Se ia putina compozitie in mana (se adauga samburi de migdale sau ce dorim) si se modeleaza o bomboana. Se tavalesc prin nuca de cocos si se aseaza pe un platou

Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bomboane Raffaello dietetice