Racituri (piftie) de porc

de Lau in Porc, 16 Iul 2017 | 3672 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cap de porc (cu urechi)
  • 4 picioare
  • 1 rasol de porc
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Racituri (piftie) de porc:

Spalam carnea bine in cateva ape, le taiem bucati potrivite.

Intr-un ceaun (oala), adaugam carnea si apa sa depaseasca cu 2 degete carnea, sare, boabe de piper, 2-3 foi de dafin si punem sa fiarba la foc mic, spumand de cate ori este nevoie. Lasam sa fiarba pana ce carnea se desprinde usor de pe oase.

Cand este gata, scoatem carnea, o taiem bucati potrivite si asezam in castroane.

Zeama o amestecam cu usturoiul pisat, condimente dupa gust, o lasam 10 min, dupa care o strecuram cu ajutorul unei site.

Adaugam zeama peste carne si lasam sa se raceasca pana a 2 zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Racituri (piftie) de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Lau 1

17.07.2017, 21:03

Gherca Daniela 1

17.07.2017, 21:57

foarte buna racitura!

kytz 1

18.07.2017, 05:54

E bună, dar prinde mai bine iarna !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc in punga Knorr cu cartofi brutaresti