Racituri moldovenesti

de robert_b in Porc, 3 Dec 2014 | 6626 vizualizari

 

Perfecte pentru masa de Craciun

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. carne de porc(urechi;sorici;picioare)
  • 3 foi de dafin
  • 1 capatana usturoi
  • sare,piper
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Racituri moldovenesti:

Carnea,se fierbe in apa,impreuna cu un praf de sare,foile de dafin,si piper,pana ce carnea se desprinde de pe os.Se scoate,intr-un bol.

Zeama in care a fiert carne,se strecoara,si se amesteca cu capatana de usturoi curatata,si zdrobita.Carnea,se desprinde de pe os,si se pune in castroane,sau in ce recipiente doriti voi.Se completeaza cu zeama,de la carne.Dupa ce s-au racit in boluri,raciturile se dau la frigider,2 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Racituri moldovenesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]