Racituri de cocos

de Rocsi in Pui, 10 Feb 2011 | 19996 vizualizari

 

Am primit un cocos si ce puteam face din el decat o piftie buna...

 

INGREDIENTE

  • 1 cocos
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • o radacina pastarnac
  • sare
  • piper
  • 1 capatana usturoi
  • 1 plic gelatina
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Racituri de cocos:

Se ia una bucata cocos.

se scoate tot din interiorul lui.

se parleste de tot puful pe flacara.

se transeaza si se spala bine de tot cu apa calda.

se ia o oala mai mare si se umple cu apa.

se pune cocosul in oala.

spumam raciturile destul de des,pana incepe sa fiarba .

curatam ceapa,morcoul,radacina de pastarnac si patrunjel.

le taiem in bucati mari.

cand raciturile au fiert cam pe jumatate punem legumele si condimentam cu putina sare si piper.

dupa ce au fiert de tot,scoatem carnea din oala.

o desfacem bine de pe toate oasele.

zeama o strecuram printr-o sita sau un tifon des.

curatam usturoiul si il pisam.

zeama o lasam putin la racorit .

cand e calda ii punem usturoiul pisat,o condimentam dupa gust , punem si gelatina si o amestecam bine de tot(asta in caz ca stiti ca nu vi se prind raciturile).

asezam carne in fiecare farfurie (si din legume daca doriti),apoi cu un polonic punem zeama.

le lasam sa se raceasca ,apoi le dam la frigider.

a doua zi serviti,alaturi de o mamaliguta.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Racituri de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

ieri la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]