Quiche Lorraine cu piept de pui,brocoli si conopida

de mimmi in Pui, 5 Noi 2012 | 12836 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Crusta:
  • 250 g faina alba
  • 130 g unt
  • 1 galbenus de ou
  • un praf de sare
  • Ingrediente Umplutura:
  • 3 oua
  • 200 ml smantana
  • 300 g piept de pui
  • 1 ceapa
  • 150 g cascaval Delaco
  • 1/2 praz
  • 150 g conopida
  • 150 g brocoli
  • vegeta
  • busuioc
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche Lorraine cu piept de pui,brocoli si conopida:

Framantam un aluat din ingredientele de mai sus . Punem aluatul intr-o folie alimentara si il dam la frigider pentru 30 de minute.

Pieptul de pui il taiem cubulete sau felii si il calim intr-o lingura de ulei, condimentam cu vegeta. Ceapa si prazul se taie julien, razalim cascavalul, conopida impreuna cu brocoli se pun la fiert in apa cu sare. Batem ouale ca pentru omleta si le amestecam cu smantana si cascavalul, condimentam cu sare si piper.

Intindem aluatul intr-o tava cu pereti detasabili si dam tava la cuptor pentru 20 de minute. Peste aluat intindem ceapa si prazul, carnea, peste carne adaugam brocoli si conopida scurse, iar pe deasupra adaugam compozitia de oua. Presaram putin busuioc si dam tava la cuptor pentru cca 40 de minute dupa care o putem servi .

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche Lorraine cu piept de pui,brocoli si conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui invelite in bacon.