Purcelus fals

de yammy in Piine, 1 Dec 2009 | 8291 vizualizari

 

O varianta de purcelus pt vegetarieni

 

INGREDIENTE

      500g faina 14 gr drojdie uscata 1 lingurita sare 1 lingurita zahar 5 linguri ulei de masline 250 ml lapte SAU apa Umplutura: mazare fiarta cartofi fierti smantana 3 oua fierte 1 ou crud branza/ cascaval ceapa calita
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Purcelus fals:

-drojdia si zaharul se dizolva in cateva linguri de lapte caldut
-se pune faina intr-un castron se adauga uleiul si sarea
-laptele si drojdia dizolvata se framanta bine
-se unge planul de lucru cu ulei si se intinde aluatul
-se pune peste aluat umplutura, pe mijlocul umpluturii se pun de-a lungul jumatatii de oua...se ruleaza si se modeleaza purcelusul
-Se da la cuptor pana ce purcelusul este rumen:)

Umplutura:
-cartofii se maruntesc in cubulete, se amesteca cu mazarea, branza, ceapa calita si un ou fiert taiat, se adauga smantana, condimente si un ou batut. Se amesteca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Purcelus fals" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
PAINE CU ULEI DE MASLINE SI FAINA MANITOBA