Punch de vin rosu

de Ubulika in Bauturi, 15 Dec 2011 | 7942 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 ml ceai negru
  • 5 ling zahar
  • suc de la o portocala
  • coaja rasa si zeama de la o lamaie
  • scortisoara
  • 3 cuisoare
  • 750ml vin rosu demisec
  • 100 ml rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Punch de vin rosu:

Se fierbe ceaiul cu zaharul pana se dizolva,adaugi sucul de la portocala,coaja rasa si zeama de lamaie,scortisoara,cuisoarele si vinul.Se pune vasul pe foc iar cand e gata sa dea in clocot se trage deoparte.Se strecoara ,se adauga romul si se serveste in pahare decorate pe margini cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Punch de vin rosu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Punch de Halloween