Pumpkin pie cu sirop de artar

de Mitinita in Dulciuri, 19 Apr 2012 | 3477 vizualizari

 

O bunatate de placinta!

 

INGREDIENTE

  • Pentru crusta:
  • 130 gr biscuiti simpli
  • 3 linguri de unt,la temperatura camerei
  • Pentru umplutura:
  • 450 gr piure de dovleac (sau dovleac ras calit)
  • 250 gr frisca lichida
  • 2 oua
  • 115 gr zahar brun
  • 4 linguri sirop de artar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pumpkin pie cu sirop de artar:

Cuptorul se incalzeste la 190C. Forma se tapeteaza. 

Crusta:

Biscuitii sfaramati se combina cu untul topit, apoi se apasa pe fundul vasului si se da la rece pana pregatim umplutura.

Umplutura:

Frisca batuta se amesteca cu dovleacul, apoi se adauga zaharul, ouale (pe rand),siropul de artar  si sarea.

Compozitia se toarna peste crusta, iar forma se tine in cuptor cca 45 min, pana cand mijlocul nu mai "joaca" daca miscam usor de forma (folosim si testul scobitorii).

Se pudreaza cu zahar sau se orneaza cu frisca batuta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pumpkin pie cu sirop de artar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de placinta frageda cu dovleac