Pulpe umplute cu spanac si ciuperci

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 15 Apr 2010 | 5314 vizualizari

 

adaptare dupa reteta lui vero

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui dezosate
  •  ciuperci
  • 1 buchetel spanac
  •  o legatura de ceapa verde
  • 2 linguri de smantana
  • cascaval ras
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • 5o ml ulei de masline
  • 1 pahar de vin alb demisec
  • cativa catei de usturoi
  • scobitori
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe umplute cu spanac si ciuperci:

Spalam si dezosam pulpele, apoi le condimentam cu sarepiper si boia.

calim ceapa, usturoiul, ciupercutele si spanacul cateva minute, dupa care condimentam cu sare si piper dupa gust si luam de pe foc, le lasam sa se racoreasca putin di punem smantana si cascavalul

Cu acest amestec umplem pulpele,le prindem cu mai multe scobitori ca sa nu iasa umplutura si le punem in ulei la prajit, le lasam pana se rumenesc pe ambele parti..

Cand se rumenesc pe ambele parti,stingem cu vinul, si lasam pe foc pana se patrund bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe umplute cu spanac si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

dicarmencitta1957 1

15.04.2010, 23:12

Frumos prezentat,nu am facut niciodata,dar sigur am sa testez si eu asa niste pulpite de pui cu spanac,ca tot este vremea lui acum.Felicitari.

ramo_cata 1

15.04.2010, 23:47

nadina73 1

16.04.2010, 10:02

10 furculite pusik

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de pui si legume