Pulpe si piept de pui crocantoase

de Miha in Pui, 18 Oct 2009 | 10524 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui dezosate
  • 1/2 piept de pui
  • 2 oua
  • 40 g pesmet
  • 300 g cascaval
  • sare si piper
  • boia de ardei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe si piept de pui crocantoase:

Carnea o condimentam cu sare, piper si boia de ardei, dupa gust.

Ouale le batem bine cu un praf de sare si putin piper. Adaugam pesmetul si omogenizam.

Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.

Fiecare bucata de carne o dam prin amestecul de ou cu pesmet, apoi le tavalim prin cascavalul ras, din abundenta. Presam putin cu mana, sa fie bine acoperita cu cascaval.

Fiecare bucata de carne astfel pregatita o asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pe care o dam la cuptor la foc mediu, pana se rumenesc.

Se pot servi cu orice fel de garnitura doriti.

Sursa

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe si piept de pui crocantoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

ANCA 1

13.11.2009, 12:38

nu mai gaseam reteta, eram sigura ca am comentat-o, dar nu le fac si eu si comentez dupa, normal, ca asa-i frumos!

valentinalaur 1

10.01.2010, 06:48

Arata bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu galuste