Eu am folosit partea superioara de la pulpe ...au fost delicioase ...mai ales baconul crocant ...
INGREDIENTE
- 4 pulpe pui ( partea superioara)
- 4 felii bacon
- sare
- ulei de masline
MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe pui in bacon la cuptor:
Mai intai spalam pulpele si le punem la fiert in apa rece cu sare. Lasam sa fiarba la foc potrivit. Cand pulpele au fiert, le scoatem intr-o sita si lasam sa se raceasca putin.
Indepartam pielita pulpelor ( dupa plac o puteti lasa ) si ''imbracam'' fiecare pulpa cu bacon.
Tapetam o tava cu hartie de copt .
Asezam pulpele in tava si le stropim cu ulei de masline .
Dam tava la cuptorul incins la 200 grade, pana ce baconul este crocant .
Se servesc calde alaturi de o portie de cartofi prajiti, asa cum am facut noi, o salata sau orice altceva va este pe plac.
Pofta buna !











































