Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj

de Bucataras Medi in Pui, 9 Mai 2010 | 13746 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • .1 pachet aluat foietaj
  • .8 buc. pulpe inferioare(sau cate doriti)
  • .8 felii branza topita feliata
  • .1 ou
  • .seminte (mac, susan,dovleac......ce preferam)
  • .faina
  • .sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj:

Se indeparteaza pielita de pe pulpe si apoi se pun intr-un vas,la fiert cu apa si putina sare.

Dupa ce sunt bine fierte se scot ,se lasa putin sa se racoreasca si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Pe o plansa pe care am presarat putina faina se intinde aluatul si se presara si el cu faina.

Se taie bucati patrate.

Pe fiecare patrat se pune cate o felie de branza topita(patratul de aluat trebuie sa fie mai mare decat felia de branza topita) si apoi pulpa.

Se "imbraca" bine pulpa in aluat astfel incat sa nu se desfaca ,ungem cu ou batut si presaram cu seminte.

Se da la cuptor, la foc potrivit pana se rumenesc.

Se servesc alaturi de o garnitura .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (48)

Bucataras Medi 1

10.05.2010, 09:32

Bunica, nu vrei sa gusti?

Bucataras Medi 1

10.05.2010, 09:33

Multumesc,Nadina!Ti-am pastrat bineinteles ca altfel Ela manca tot

Bucataras Medi 1

10.05.2010, 09:33

Multumesc,multumesc,Lia!...................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Portofele cu ciuperci