Pulpe dezosate la cuptor, cu vin si busuioc

de Bucataras Monica in Pui, 4 Apr 2016 | 3969 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe dezosate
  • cimbru
  • busuioc
  • sare
  • piper
  • ulei
  • vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe dezosate la cuptor, cu vin si busuioc:

Pasul1: Spalam pulpele si le lasam la scurs.

Pasul2: Ungem o tava cu ulei.

Pasul3: Intr-un bol adaugam 4 linguri de ulei de floare soarelui,busuioc,cimbru,sare,piper.

Pasul4: Ungem pulpele cu amestecul de condimente.

Pasul5: Asezam pulpele in tava si lasam la cuptor circa 15 minute, dupa ce timpul s-a scurs,scoatem tava si turnam peste pulpe un pahar de vin alb. Mai lasam la cuptor cam 20 de minute!

Pot fi servite alaturi de o salata verde sau de muraturi!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe dezosate la cuptor, cu vin si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe dezosate la cuptor, cu smantana si cascaval