Pulpe de pui umplute cu ciuperci

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 16 Ian 2011 | 6679 vizualizari

 

BUNE,BUNE ,BUNE DE TOT

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe mari de pui intregi
  • 10 ciuperci champignon
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 linguri ulei
  • 100 ml pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • 2 catei de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute cu ciuperci:

Se curata pulpele,  se desprinde pielea de pe pulpe(dar nu de tot),se condimenteaza cu sare si piper.

Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei.

Ciupercile,  se lasa 4 bucati(optional), restul se curata si se toaca ,dupa care se calesc cu ceapa 10 minute.Se pune 2 linguri pasta  de tomate,patrunjel verde tocat  si se amesteca bine.Se umplu pulpele cu compozitia de ciuperci dupa care se acopera cu pielea.

Se aseaza pulpele intr-o tava ,se pun si ciupercile (cele 4  lasate intregi)Se amesteca   4 linguri pasta  de tomate  cu putina apa ,se pune peste pulpe.Se presara usturoi ,se mai condimenteaza cu sare si piper .

Se da tava la cuptor pentru 1 ora aproximativ.

Se servesc cu garnitura de orez,piure,

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop a la Zingara