Pulpe de pui umplute cu ciuperci

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 16 Ian 2011 | 6256 vizualizari

 

BUNE,BUNE ,BUNE DE TOT

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe mari de pui intregi
  • 10 ciuperci champignon
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 linguri ulei
  • 100 ml pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • 2 catei de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute cu ciuperci:

Se curata pulpele,  se desprinde pielea de pe pulpe(dar nu de tot),se condimenteaza cu sare si piper.

Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei.

Ciupercile,  se lasa 4 bucati(optional), restul se curata si se toaca ,dupa care se calesc cu ceapa 10 minute.Se pune 2 linguri pasta  de tomate,patrunjel verde tocat  si se amesteca bine.Se umplu pulpele cu compozitia de ciuperci dupa care se acopera cu pielea.

Se aseaza pulpele intr-o tava ,se pun si ciupercile (cele 4  lasate intregi)Se amesteca   4 linguri pasta  de tomate  cu putina apa ,se pune peste pulpe.Se presara usturoi ,se mai condimenteaza cu sare si piper .

Se da tava la cuptor pentru 1 ora aproximativ.

Se servesc cu garnitura de orez,piure,

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Cris2711 1

17.01.2011, 18:28

Nadina,Nadina ce ne facem pe toate nu ne poti infia dar si eu vreauuuuu

nadina73 1

18.01.2011, 00:34

Criss gata ,am facut actele te.am infiat si pe tine

nadina73 1

18.01.2011, 00:35

Multumesc mult pt aprecieri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la tava cu ciuperci si praz