Pulpe de pui pe varza

de MotanLaOale in Pui, 9 Mar 2017 | 6010 vizualizari

 

Nu ma asteptam sa fie asa de bun.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 2 verze murate
  • 100 ml ulei
  • piper
  • boia
  • vegeta
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe varza:

Varza se lasa in apa rece 3-4 ore, pentru a se desara. Se toaca marunt, eliminand cotoarele, se stoarce in pumn si se pune intr-un castron.

Se pun 50 ml ulei intr-o cratita si se pune varza in ea. Se presara piper si se amesteca bine.

Se introduce in cuptor pentru 2 ore, amestecand din sfert in sfert de ora.

Pulpele se pun intr-o tava cu 50 ml ulei si se presara cu vegeta, piper si boia pe ambele parti.

Se adauga putina  apa si se introduc in cuptor pentru 1 ora, intorcand de 2-3 ori.

Cand sunt facute, se scoate tava din cuptor si se scot pulpele pe o farfurie.

Punem varza calita in tava de la pulpe si se amesteca cu zeama ramasa in tava.

Punem pulpele deasupra si se mai introduce in cuptor 30 de minute, sa se rumeneasca frumos.

Se serveste calda.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

madi_marin 1

09.03.2017, 20:19

mmm...delicios!

MotanLaOale 1

09.03.2017, 20:39

Multumesc

kytz 1

10.03.2017, 10:33

Recunosc că nu am mâncat carne de pui cu varză (de principiu asociez carnea de porc, mai ales afumată, cu varză), dar dacă zici că a ieșit ceva bun, te cred pe cuvânt!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la tava