Pulpe de pui pe pat de legume la cuptor

de Valclaudia in Pui, 23 Feb 2014 | 5686 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 2 linguri de ulei
  • 1 radacina de telina
  • 2 morcovi mari
  • 1 ceapa potrivita
  • 3 linguri de mustar
  • sare si piper dupa gust
  • amestec preparat in casa format din: seminte de in zdrobite, seminte de susan, frunza uscata de telina, fulgi de chili
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe pat de legume la cuptor:

Curatam si spalam legumele.Taiem legumele dupa preferinta si le asezam intr-un vas de yena.

Plpele se spala si se ung cu un strat generos de mustar+sare+piper, apoi se aseaza peste legume. Condimentam cu amestecul format din ingredientele enumerate mai sus.

Punem doua linguri de ulei, turnam cca 50 ml apa peste legume,punem capacul si dam vasul la cuptor la temperatura mare (200 grade) cca 25 min.

Scoatem vasul din cuptor, intoarcem pulpele pe cealalta parte, le condimentam cu amestecul ramas si dam din nou vasul la cuptor,de data asta lasandu-l neacoperit dar avand grija sa reducem temperatura la 175-180 grade.

Lasam la cuptor pana scade lichidul si pulpele sunt rumenite dupa preferinta.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]