Pulpe de pui marinate in bere

de Bunica in Pui, 11 Sep 2014 | 4302 vizualizari

 

Pulpele de pui marinate in bere le pregatesti de dimineata ,ca sa le prepari la pranz;)

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui fara os
  • 150 ml. bere
  • 1 lingurita Baza Mirodenia (Fuchs)
  • 1 lingurita mustar Dijon
  • ulei aromat cu rozmarin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui marinate in bere:

Spala pulpele de pui si usuca-le cu un servetel absorbant.

Condimenteaza cu Baza Mirodenia (Fuchs),si unge-le cu ulei aromat cu rozmarin.

Intr-un bol pune mustarul si uleiul si amesteca.

Unge pulpele de pui cu marinata si pune-le intr-un bol.

Marinata care ramane o torni peste pulpe.

Sa dau la frigider pana in momentul pregatirii.

Pune la incins tigaia Dry Cuker si pune pulpele scoase din marinata in tigaie.

Se coc pe ambele parti cate 5-7 minute.

Le servesti cu garnitura si salata dorita.

Eu le-am servit cu cus-cus si salata de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui marinate in bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Rocsi 1

11.09.2014, 21:17

cristi12277 1

12.09.2014, 08:27

BUNA ZIUA
Si cu berea cum ramane?
Cred ca se da pe gat !

dantes 1

13.09.2014, 07:38

Foarte bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]