Pulpe de pui marinate cu sana in vas de lut

de Bya Ralu in Pui, 12 Dec 2015 | 3887 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 copanele de pui+3 aripi de pui
  • 200 g sana de la Danone
  • ulei de masline
  • condimente: sare/piper/patrunjel uscat/boia dulce
  • 1 ceapa mica alba
  • 2 catei de usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui marinate cu sana in vas de lut:

Bucatiile de pui se marineaza cu sana,condimente,se amesteca cu mana si se stropeste cu ulei de masline. Se lasa peste noapte intr-un vas acoperit in frigider.

Se pun bucatiile de pui intr-un vas de lut impreuna cu sosul format de la marinarea carnii.

Ceapa se taie solzisori, iar usturoiul felii si se pune in vasul de lut.

Se pune putina apa, se acopera cu "capacul" si se lasa la fiert pentru 45 minute, intorcandu-se pe ambele parti.

Se da inapoi la cuptor sa se rumeneasca putin,se lasa fara capac inca 15 minute.

Se servesc cu piure de cartofi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui marinate cu sana in vas de lut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida cu carne de pui, gratinate la cuptor