Pulpe de pui imbracate in Kaiser si ciuperci la cuptor

de adela1981 in Pui, 2 Sep 2012 | 8926 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui ( ciocanele )
  • 6 felii Kaiser ( 100 gr )
  • sare, piper boia de ardei
  • 250 gr ciuperci
  • 4 catei de usturoi
  • 30 ml ulei
  • 100 ml vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui imbracate in Kaiser si ciuperci la cuptor:

Pulpele de pui se curata,  se spala si se sterg de apa. Se condimenteaza cu sare, piper si boia de ardei , apoi se invelesc in Kaiser si se prind cu scobitori. Se unge un vas termorezistent cu ulei , se aseaza pulpele, asezam ciupercile spalate, presaram usturoiul  si turnam vinul.   Acoperim cu o hartie de copt si introducem in cuptorul incalzit. Se lasa 20 minute , apoi se ia hartia si se mai lasa 15-20 miute pana ce se rumenesc. Stropiti din cand in cand cu zeama. Asta este tot, noi am servit cu piure de cartof si salata de zezon.  Delicios!!! Pofta mare!!!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui imbracate in Kaiser si ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

ieri la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]