Pulpe de pui cu vinete si cartofi

de ANCA in Pui, 24 Noi 2009 | 12903 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 4 cartofi
  • o vanata
  • suc de rosii
  • usturoi
  • o lingura mustar
  • cimbru, maghiran
  • dafin
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu vinete si cartofi:

Mustarul, cimbrul, maghiranul, sarea, piperul si 2 linguri ulei de masline se amesteca bine, cu pasta obtinuta se ung bine pulpele, se lasa la rece cateva ore, apoi se aseaza intr-un vas yenna, se adauga un pahar cu apa, se acopera cu un capac sau folie de aluminiu si se pun la cuptor 20 min.

Legumele se taie cubulete, vinetele le-am avut din congelator, deja taiate. Se pun in vas, pulpele de-asupra, se mai adauga putina apa si se pun iar in cuptor 10 minute.

Sucul de rosii se amesteca cu usturoi pisat, si se adauga cand sunt legumele aproape gata.

Salata: dupa gust, orice fel. Noi am mancat cu gogosarii in suc de rosii dupa reteta Oanei.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu vinete si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu ciuperci si pui