Pulpe de pui cu sos de rosii,usturoi si patrunjel

de Bya Ralu in Pui, 10 Iul 2014 | 6530 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 ceapa alba
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • 1 cana de bulion
  • 1 legatura de patrunjel
  • vegeta/piper alb/cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de rosii,usturoi si patrunjel:

Ceapa se pune la calit in ulei de masline cu putina vegeta.
Pulpele de pui se cresteaza,se condimenteaza si se pun putin la calit in ulei de masline dupa care se pune apa si se lasa sa fiarba acoperite cu capac.
Peste ceapa adaugam bulionul,condimentele si lasam la foc mic sa fiarba si sa scada sosul.Se pune si usturoiul tocat marunt.
Pulpele de pui se adauga peste sos impreuna cu patrunjelul tocat marunt.Se lasa la foc mic circa 10 minute.
Se serveste cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de rosii,usturoi si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu ciuperci