Pulpe de pui cu sos de ceapa

de Ina in Mancaruri cu carne, 7 Mai 2011 | 36517 vizualizari

 

Din asta tot am luat doua linguri de sos, cu toata dieta mea =)) Prea arata si mirosea bine... O reteta pe cinste [bs:20]

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 3 cepe mari
  • 1 morcov
  • un pastarnac mic
  • pasta tomate/ bulion ( cat consideri ca e nevoie )
  • 5 catei de usturoi
  • sare/ delikat
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de ceapa:

 Pulpele de pui se spala si se oparesc, sa se scurga bine sangele.

Ceapa, morcovul si pastarnacul le-am maruntit bine la robot ( daca zarzavatul e tocat mai mare, mi-l lasa Costel pe marginea farfuriei , precum copii mici =)))  ) .

Calim totul in putin ulei, apoi adaugam pulpele de pui, sare/delikat si apa cat sa acopere carnea. Lasam sa fiarba totul, pana ce carnea poate fi patrunsa usor cu furculita. Adaugam bulion/ pasta de tomate, apoi usturoiul feliat si mai lasam sa fiarba 5 minute. 

Oprim focul si presaram patrunjel verde, tocat.

Servim cu mamaliguta calda .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu fasole verde