Pulpe de pui cu sos de ceapa

de Ina in Mancaruri cu carne, 7 Mai 2011 | 36881 vizualizari

 

Din asta tot am luat doua linguri de sos, cu toata dieta mea =)) Prea arata si mirosea bine... O reteta pe cinste [bs:20]

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 3 cepe mari
  • 1 morcov
  • un pastarnac mic
  • pasta tomate/ bulion ( cat consideri ca e nevoie )
  • 5 catei de usturoi
  • sare/ delikat
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de ceapa:

 Pulpele de pui se spala si se oparesc, sa se scurga bine sangele.

Ceapa, morcovul si pastarnacul le-am maruntit bine la robot ( daca zarzavatul e tocat mai mare, mi-l lasa Costel pe marginea farfuriei , precum copii mici =)))  ) .

Calim totul in putin ulei, apoi adaugam pulpele de pui, sare/delikat si apa cat sa acopere carnea. Lasam sa fiarba totul, pana ce carnea poate fi patrunsa usor cu furculita. Adaugam bulion/ pasta de tomate, apoi usturoiul feliat si mai lasam sa fiarba 5 minute. 

Oprim focul si presaram patrunjel verde, tocat.

Servim cu mamaliguta calda .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu cartofi la cuptor