Pulpe de pui cu sos de capere

de Bya Ralu in Pui, 18 Feb 2013 | 3335 vizualizari

 

Specie originară din bazinul Mării Mediterane, Caperul (Capparis spinosa L.) este un arbust spinos cu frunze rotunjite și flori alb-rozalii. Caperele sunt mugurii acestui arbust, de culoare verde-măsliniu, care se consumă în calitate de condiment.

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • capere
  • 2 catei de usturoi
  • unt
  • ulei masline
  • condimente:piper,sare,busuioc,ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de capere:

Intr-o tigaie wok punem unt si ulei de masline si adaugam pulpele condimentate,le lasam cca 20 minute sa se prajeasca bine pe ambele parti.Se scot  pe o farfurie cand sunt gata si se acopera.

Se adauga usturoiul strivit in untul ramas,adaugam si caperele si le lasam cateva minute ,se stinge cu vinul alb si se lasa pana se evapora alcoolul.

Se servesc pulpele de pui cu sosul de capere format.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de capere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 10:54

Salată cu cartofi dulci și gorgonzola - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 10:24

Negresa cu mere - Delicioasa si usor de facut

de oanapl 8

pe 06.04 la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu legume